Περιληπτικό Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στην Ιατρική σχολή Αθηνών από την οποία αποφοίτησε με λίαν καλώς.

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική – Τραυματιολογία στο Γ.Ν. Βούλας “Ασκληπιείο” ενώ μέρος της ειδικότητας έγινε στό Γ.Ν.Αθηνών “Γεννηματά” και στο Παιδορθοπαιδικό τμήμα του Γ.Ν.Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού.

Εξειδικεύτηκε στις Αθλητικές κακώσεις, αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος ,ποδοκνημικής, ώμου και αγκώνα, καθώς και στην Επανορθωτική χειρουργική Ισχίου και Γόνατος.

Εκπαιδεύτηκε και απέκτησε εμπειρία στις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές όσον αφορά την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική του ισχίου, γόνατος και άκρου ποδός. Είναι μέλος του Κολλεγίου Ελλήνων Χειρουργών Ορθοπεδικών κατόπιν γραπτών,προφορικών και κλινικών εξετάσεων. Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.

Μέλος του International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine. Μέλος του Scoliosis Research Society. Μέλος του Spine Intervantion Society. Υπηρέτησε ώς Επιμελητής Ε.Σ.Υ στο Γ.Ν.Ελευσίνας “Θρίασιο” και στο Γ.Ν.Πειραιά “Τζάνειο” όπου και απέκτησε εμπειρία στην αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων παθήσεων της Ορθοπεδικής-Τραυματιολογίας. Εργάστηκε ως αναπληρωτής διευθυντής   Ορθοπεδικού τμήματος στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο ΓΝ Πειραιά.

Από το 2012 είναι διευθυντής στο Ορθοπεδικό τμήμα του “Ιπποκράτης” ΓΝ Πειραιά. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Ευρωκλινική Αθηνών και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών-Περιστερίου.Συμμετέχει ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με ανακοινώσεις και διαλέξεις ,καθώς και με δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνώς αναγνωρισμένα ορθοπεδικά περιοδικά.

Είναι υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Υπήρξε Καθηγητής Ορθοπεδικής στο Μετροπολιτικο Κολλέγιο ,στο τμήμα Ποδολογίας Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ και στο τμήμα βοηθών Φυσικοθεραπείας Ι.Ε.Κ Αυγερινοπούλου

Το ιδιωτικό του ιατρείο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και άλλα ταμεία. Είναι σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Οι ασθενείς προσέρχονται κατόπιν ραντεβού. Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Διατίθεται η δυνατότητα κατ’οίκον επίσκεψης.